ΗΟΜΕ / ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσκεψη στον Πύργο – Ξεναγήσεις

Ο Πύργος Βασιλίσσης και το κτήμα είναι επισκέψιμα μόνο μέσα από προγραμματισμένες ξεναγήσεις οι οποίες ανακοινώνονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Σύλλογοι, εταιρείες, τουριστικά γραφεία και μεγάλες ομάδες ατόμων που επιθυμούν να ξεναγηθούν στον Πύργο θα πρέπει να επικοινωνούν στο 210-2313607, έτσι ώστε να κλείνουν ημερομηνίες. Λόγω της μεγάλης ζήτησης οι ξεναγήσεις κλείνουν αρκετά νωρίς. Οι οργανωμένες ξεναγήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας κατόπιν συνεννόησης.


Η ξενάγηση στον Πύργο Βασιλίσσης είναι μια μοναδική εμπειρία. Διαρκεί 2,5 ώρες και ξεκινά με την υποδοχή στους στεγασμένους χώρους του κτήματος και συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Πύργο (εσωτερικά και εξωτερικά). Η ξενάγηση στο δεύτερο όροφο του Πύργου γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια για λόγους προστασίας του εξαιρετικού παρκέ-μαρκετερί. Περιλαμβάνεται, επίσης, περιήγηση στον βιολογικό αμπελώνα, στους στάβλους με τα άλογα, στους κήπους του κτήματος, καθώς και επίσκεψη στο Οινοποιείο. Στο τέλος της ξενάγησης γίνεται γευστική δοκιμή των εξαιρετικών κρασιών του κτήματος συνοδεία χορτόπιτας και τυριών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την επίσκεψή σας στον Πύργο και το πρόγραμμα των ξεναγήσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Ελένη Αθανασιάδη στο τηλέφωνο +30 210 2313 607 ή στο email: [email protected]