ΗΟΜΕ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πύργος Βασιλίσσης
Λεωφ. Δημοκρατίας 67
13122, Ίλιον
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 2313 607
email: [email protected]
Οδηγίες Πρόσβασης κτήμα “Πύργος Βασιλίσσης”

Τελικός προορισμός: “Πύργος Βασιλίσσης”, Δημοκρατίας 67, Ίλιον

O “Πύργος Βασιλίσσης” (καθώς και το “Κέντρο της Γης” και η “Κιβωτός”) βρίσκεται πίσω από το Supermarket Σκλαβενίτης και το Escape Center (Jumbo, Flocafe, Options Cinemas κλπ)


Προαστιακός

Στάση: Πύργος Βασιλίσσης


Λεωφορεία

Α10, Β10 και 735

Στάση: Στ. Προαστιακού Πύργος Βασιλίσσης – έξω από το Supermarket Σκλαβενίτης. Ακολουθείτε τις ταμπέλες προς “Πύργος Βασιλίσσης” ή “Κέντρο της Γης” ή “Κιβωτός” – πίσω από το Supermarket Σκλαβενίτης και το Escape Center (Jumbo, Flocafe, Options Cinemas κλπ)


Από Αττική Οδό

Για όσους έρχονται από την Αττική Οδό η έξοδος είναι η 7 (Λεωφ. Δημοκρατίας, Αχαρνές), κατεύθυνση Άγιοι Ανάργυροι. Αφού βγείτε από την έξοδο 7 πηγαίνετε την Λεωφόρο Δημοκρατίας όλο ευθεία (περίπου 3km). Στο φανάρι του Supermarket Σκλαβενίτης στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς “Πύργος Βασιλίσσης” ή “Κέντρο της Γης” ή “Κιβωτός”.


Από Εθνική Οδό

Κατεύθυνση Κηφισιά-Αθήνα

Βγαίνετε στην έξοδο που λέει για Νέα Φιλαδέλφεια. Στρίβετε δεξιά στη Βρυούλων για να βρείτε την Λάμπρου Κατσώνη που είναι η πρώτη διασταύρωση. Πάρτε την Λάμπρου Κατσώνη δεξιά. Στα αριστερά σας και κάθετα στη Λάμπρου Κατσώνη θα βρείτε την οδό Ευβοίας. Στρίβετε αριστερά, περνάτε τη γέφυρα του τρένου και μετά στρίβετε αριστερά στη Λεωφ. Δημοκρατίας. Στο φανάρι του Supermarket Σκλαβενίτης στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς “Πύργος Βασιλίσσης” ή “Κέντρο της Γης” ή “Κιβωτός”.


Επικοινωνήστε μαζί μας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.