ΗΟΜΕ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πύργος Βασιλίσσης
Λεωφ. Δημοκρατίας 67
13122, Ίλιον
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +30 210 2313 607
email: info@pyrgosvasilissis.gr
Οδηγίες Πρόσβασης στον Πύργο

Τελικός προορισμός: Κέντρο της Γης, Δημοκρατίας 67, Ίλιον

Το Κέντρο της Γης (και ο Πύργος Βασιλίσσης) βρίσκεται πίσω από το Carrefour και το Escape Center (Jumbo, Flocafe, Ster Cinemas κλπ)


Προαστιακός

Στάση: Πύργος Βασιλίσσης


Λεωφορεία

Α10, Β10 και 735

Στάση: 5η Μενιδίου – έξω από το Carrefour. Ακολουθείτε τις ταμπέλες προς «Κέντρο της Γης» – πίσω από το Carrefour και το Escape Center (Jumbo, Flocafe, Ster Cinemas κλπ)


Από Αττική Οδό

Για όσους έρχονται από την Αττική Οδό η έξοδος είναι η 7 (Λεωφ. Δημοκρατίας, Αχαρνές), κατεύθυνση Άγιοι Ανάργυροι. Αφού βγείτε από την έξοδο 7 πηγαίνετε την Λεωφόρο Δημοκρατίας όλο ευθεία (περίπου 3km). Στο φανάρι του Carrefour στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς «Κέντρο της Γης».


Από Εθνική Οδό

Κατεύθυνση Κηφισιά-Αθήνα

Βγαίνετε στην έξοδο που λέει για Νέα Φιλαδέλφεια. Στρίβετε δεξιά στη Βρυούλων για να βρείτε την Λάμπρου Κατσώνη που είναι η πρώτη διασταύρωση. Πάρτε την Λάμπρου Κατσώνη δεξιά. Στα αριστερά σας και κάθετα στη Λάμπρου Κατσώνη θα βρείτε την οδό Ευβοίας. Στρίβετε αριστερά, περνάτε τη γέφυρα του τρένου και μετά στρίβετε αριστερά στη Λεωφ. Δημοκρατίας. Στο φανάρι του Carrefour στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς «Κέντρο της Γης».


Επικοινωνήστε μαζί μας